-->

Slecht nieuws voor dj Dimitri Vegas en zijn vrouw Anouk Matton: “Dit is zo spijtig”

Slecht nieuws voor dj Dimitri Vegas en zijn vrouw Anouk Matton: “Dit is zo spijtig”
Maandag 23 December 2019 - 07:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: HLN  I  

2019 was weer een boerenjaar voor Dimitri Vegas. Samen met zijn broer Like Mike toerde hij de wereld rond en onze landgenoten werden door het Britse muziekmagazine DJ Mag zelfs uitgeroepen tot beste dj’s ter wereld.

Natuurlijk schuilt er bij al dit succes ook een addertje onder het gras: terwijl de eindejaarsperiode voor de meeste mensen een moment is om samen te zijn met familie, zal Dimitri Vegas ook de komende weken gewoon achter de draaitafel staan. Kerstdag brengt hij nog wel met zijn vrouw Anouk Matton door, maar oudjaar vieren ze apart. “Na Kerstmis vertrekken we op een toer door Azië. We doen zes shows op zes dagen”, aldus Dimitri aan HLN.

“Oud op nieuw vier ik achter de draaitafel in Thailand, maar dat vind ik niet erg. Ik ben het al vijftien jaar lang zo gewoon. Alleen spijtig dat Anouk niet mee is”, zegt Dimitri. “Zij is zelf op dat moment aan het draaien, dus we zullen elkaar een berichtje moeten sturen om gelukkig nieuwjaar te wensen. Maar twee dagen later kom ik naar België en vieren we het samen."

TAGS  I  Dimitri Vegas  I  Like Mike  I  Anouk Matton  I  shownieuws