Familie van verongelukte Emilie (20) heeft boodschap voor bestuurder die ongeval veroorzaakte: “Zoiets doe je gewoon niet” Royalty
Royalty

Familie van verongelukte Emilie (20) heeft boodschap voor bestuurder die ongeval veroorzaakte: “Zoiets doe je gewoon niet”

Familie van verongelukte Emilie (20) heeft boodschap voor bestuurder die ongeval veroorzaakte: “Zoiets doe je gewoon niet”

De 20-jarige Emilie Stevens kwam zondagochtend om het leven bij een zwaar verkeersongeval. De chauffeur die het ongeval veroorzaakte, was onder invloed van alcohol.

De familie van Emilie Stevens zit in zak en as en heeft nog veel vragen. “Wat er precies gebeurd is, is ook voor ons onduidelijk. Emilie was van plan om zaterdagavond met vrienden uit te gaan in Torhout, hun vaste plek. Maar waar ze ’s ochtends vroeg juist vandaan kwamen, weten wij niet”, zegt haar stiefvader Kurt Beernaert aan Het Laatste Nieuws.

“We hebben in de loop van de ochtend ook haar werkgever verwittigd. Net als bij ons is de verslagenheid daar groot. Het valt amper te vatten. Emilie was zó graag gezien bij iedereen”, aldus Kurt.

Rust zacht

Volgens de familie zat de broer van haar beste vriendin achter het stuur van de BMW. “Of we hem iets kwalijk nemen? Hij had gedronken, hé... Dat doe je niet”, klinkt het.

De halfbroer van de betreurde Emilie uit Ruddervoorde deelde nog een emotionele post op Facebook. “Waarom jij? Je was zo’n lief meisje tegen iedereen. Ik mis je. Ik wil maar één cadeau: dat jij terug op de wereld bent. Rust zacht, beste zus."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws