-->

De vriendin van André Hazes, Bridget Maasland, grijpt noodgedwongen in: “Echt zonde”

De vriendin van André Hazes, Bridget Maasland, grijpt noodgedwongen in: “Echt zonde”
Maandag 23 December 2019 - 20:30   I   Foto: Instagram   I  Bron: VROUW Glossy  I  

Presentatrice en partner van zanger André Hazes Bridget Maasland vertelt in haar column in Glossy over haar toekomstplannen.

Zo blikt ze vooruit naar wat het komende jaar brengen zal. En dat is heel wat: voor de presentatrice staan onder meer de programma’s ‘RTL Boulevard’, ‘De Zwakste Schakel’ en ‘Hotter than my Daughter’ op het programma. Ook filosofeert ze over het begrip ‘afscheid nemen’.

“Afscheid nemen is in de basis al vaak niet leuk”, schrijft ze. “Al kan het soms natuurlijk mogelijkheden bieden voor nieuwe uitdagingen.” En dat is precies wat de vriendin van zanger André Hazes te wachten staat: ze stopt namelijk met haar column in VROUW Glossy.

Zonde

“Niet omdat ik hem niet al die jaren met heel veel plezier heb gemaakt, maar omdat er geen ruimte meer is in mijn drukke schema om nieuwe uitdagingen aan te gaan”, verklaart ze. “En dat vind ik zonde."

“Zeker aangezien mijn motto is en blijft: alles eruit halen wat erin zit. Ik wil me voor de volle honderd procent inzetten, en als dat niet kan, kan ik het beter niet doen. We moeten door. Niet achteruitkijken maar vooruit. 2019 was een topjaar. En ik heb het vermoeden dat 2020 dat ook wordt”, besluit ze.

TAGS  I  Bridget Maasland  I  André Hazes  I  shownieuws