'Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over komst van Christian Benteke' Sport
Sport

'Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over komst van Christian Benteke'

'Club Brugge verneemt belangrijk nieuws over komst van Christian Benteke'

Club Brugge is van plan om in januari een nieuwe spits binnen te halen. Het heeft zijn zinnen gezet op een sterke targetman en Christian Benteke is één van de namen op het wenslijstje.

De vraag is of Benteke in januari wel van club gaat wisselen. Hij liep immers een blessure op bij Crystal Palace. "Na de wedstrijd tegen Newcastle klaagde Christian over een spierblessure", tekende Sporza op uit een interview dat Palace-trainer Roy Hodgson gaf. "We hoopten dat het gewoon vermoeidheid was, maar de scans toonden een verrekking aan, die hem de komende weken aan de kant houdt", aldus Hodgson nog.

"Dit is een grote tegenslag voor ons, want recent deed Benteke het in enkele wedstrijden zeer goed. En het aanvalstrio met hem centraal, Jordan Ayew rechts en Wilfried Zaha links zag er goed uit. Dat moesten we nu wijzigen, want hij is niet beschikbaar. En dat zal waarschijnlijk het geval zijn voor een tijdje."

Slecht nieuws

De blessure van Benteke is slecht nieuws voor Club Brugge, dat gehoopt had om de spits in januari naar Jan Breydel te halen. Mogelijk is de komst van Benteke, door diens blessure niet meer aan de orde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws