Julie Vermeire: "Daar ben ik bang voor en dat zou ik echt erg vinden" Buitenland
Buitenland

Julie Vermeire: "Daar ben ik bang voor en dat zou ik echt erg vinden"

Julie Vermeire: "Daar ben ik bang voor en dat zou ik echt erg vinden"

Sinds haar overwinning in Dancing With The Stars is Julie Vermeire, de dochter van Jacques Vermeire, bijzonder populair geworden. "Ik ben uiteraard nog jong. Een fris, nieuw gezicht kunnen de mensen altijd wel appreciëren, vermoed ik", zegt ze.

Julie waakt wel over het beeld dat de media van haar neerzet. "Je zult nog niet te veel interviews met mij gelezen hebben, ik houd dat heel beperkt. De afgelopen maanden heb ik de kans gekregen om heel positief in beeld te komen en dat imago wil ik zo lang mogelijk vasthouden. Ik ben bang dat ik op een dag in een negatief daglicht kom te staan. Dat zou ik erg vinden", zo zegt ze.

Julie heeft ook nog een boodschap voor klimaatactiviste Anuna De Wever. "Ik vind wel dat er dringend maatregelen genomen moeten worden om onze planeet te redden, maar of spijbelen veel zoden aan de dijk zet, durf ik te betwijfelen. Ik ben meer voor andere acties", zegt Julie.

Baby Pia

"Neem nu baby Pia, voor haar heb ik ook sms'jes gestuurd. Ik vond het zo mooi dat een kleine bijdrage zoiets groots kon opleveren. Er is veel negativiteit en haat zelfs, maar op zulke momenten zie je dat Vlaanderen ook heel warm kan zijn."

Populair

Laatste nieuws