Guardiola doet straffe onthulling over Kompany: “Er is niets aan te doen” Sport
Sport

Guardiola doet straffe onthulling over Kompany: “Er is niets aan te doen”

Guardiola doet straffe onthulling over Kompany: “Er is niets aan te doen”

Vincent Kompany is ondertussen alweer enkele maanden actief bij RSC Anderlecht, maar bij Manchester City zijn de Rode Duivel nog niet vergeten. Dat bleek uit de persconferentie van Pep Guardiola in aanloop naar het duel tegen Wolverhampton.

Op de persconferentie kwam Guardiola nog eens terug op het vertrek van Kompany. De trainer van Manchester City geeft eerlijk toe dat hij er nog alles aan heeft willen doen om Kompany langer in Manchester te houden.

"Ik heb geprobeerd om Vincent te overtuigen om nog één seizoen langer bij ons te blijven", onthult Guardiola. "Toen hij me op de hoogte bracht van zijn beslissing om ons te verlaten zei ik 'Nee, nee, nee, je gaat niet weg. Nee, nee, nee, dat kan niet zijn.' Maar uiteindelijk vertok hij toch. Als iemand als Kompany een beslissing neemt, komt hij er niet op terug en is daar niets meer aan te doen."

Liefde voor paars-wit

Dat Kompany ondanks de smeekbedes van Guardiola toch voor een terugkeer naar Anderlecht koos, is best wel straf. Het zegt eigenlijk alles over Kompany's liefde voor paars-wit.

Populair

Laatste nieuws