Tomas De Soete moet dringend iets kwijt over zijn relatie met Siska Schoeters: “Dat wordt moeilijk” Buitenland
Buitenland

Tomas De Soete moet dringend iets kwijt over zijn relatie met Siska Schoeters: “Dat wordt moeilijk”

Tomas De Soete moet dringend iets kwijt over zijn relatie met Siska Schoeters: “Dat wordt moeilijk”

Tomas De Soete (43) was jarenlang het gezicht van Studio Brussel. Ook zijn vriendin en moeder van twee van zijn kinderen, Siska Schoeters, is lang radiomaakster bij de jongerenzender geweest.

Siska is tegenwoordig werkzaam bij Radio 2 en presenteert het populaire programma ‘De Madammen’. Tomas legt zich de laatste jaren vooral toe op een televisiecarrière. Hij schreef onder meer de fictiereeks ‘Fiskepark’, waarin hij ook de hoofdrol op zich nam.

Voor Tomas is het nu een pak kalmer dan voor Siska. Zij moet al rond 6 uur vertrekken naar haar werk, terwijl Tomas dikwijls thuis kan werken. Al zorgt dit niet voor spanningen volgens de radiomaker. “Het is ooit omgekeerd geweest. Siska moet godganse dagen overal zijn, terwijl ik tegenwoordig vaak van thuis uit werk. En dat is oké, als we allebei op een sneltrein zouden zitten, wordt het wel heel moeilijk met vier kinderen in huis”, aldus Tomas.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws