Het wordt wel heel koud de komende dagen: dit staat ons te wachten Royalty
Royalty

Het wordt wel heel koud de komende dagen: dit staat ons te wachten

Het wordt wel heel koud de komende dagen: dit staat ons te wachten

Zaterdag wordt het droog met veel opklaringen. ’s Nachts krijgen we te maken met winterse vrieskou.

Zaterdag begint in het westen en het centrum met veel lage wolken, maar de opklaringen breiden zich uit naar de rest van het land. In het uiterste westen kan het tot vanavond bewolkt blijven. Maxima liggen tussen 2 graden in de Hoge Venen en 6 graden in het westen met een zwakke zuidoostelijke wind.

Vannacht wordt het op de meeste plaatsen licht bewolkt met later hoge en middelhoge wolkenvelden. Het gaat overal vriezen met minima tussen 0 en -6 graden. De wind is zwak uit zuidoostelijke richtingen.

Zondag en maandag

Zondag blijft het droog met zonnige perioden en enkele wolkenvelden die van west naar oost trekken. De temperaturen schommelen tussen 4 en 6 graden. In de nacht van zondag op maandag liggen de maxima tussen 0 en -3 graden.

Maandag schijnt de zon de hele dag. Temperaturen liggen tussen 5 en 9 graden met een matige zuidwestenwind. ’s Nachts liggen de maxima tussen 1 en -4 graden.

Dinsdag en woensdag

Dinsdag eerst zwaarbewolkt met brede opklaringen in de namiddag. Het blijft overwegend droog. Maxima schommelen rond 6 graden over het centrum van het land. De nacht van dinsdag op woensdag liggen de temperaturen tussen de 6 en de -3 graden.

Woensdag is het vaak zonnig en droog. Na een koude nachtvorst klimmen de temperaturen overdag tussen 3 en 7 graden. De nacht vriest het weer met maxima tussen 3 en -2 graden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws