Zaterdag 28 December 2019 - 10:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Acteur Mathias Vergels dropt enorme bom na misstap van Lowie in Thuis: “Verregaande gevolgen”

Acteur Mathias Vergels dropt enorme bom na misstap van Lowie in Thuis: “Verregaande gevolgen”

Vrijdagavond had een dronken Lowie een zwak momentje in ‘Thuis’. Na een intieme dans met Frederieke volgde een stomende vrijpartij.

Lowies misstap zal in elk geval verregaande gevolgen hebben in ‘Thuis’, zo klinkt het in Het Laatste Nieuws. “Ik had deze misstap eigenlijk wel verwacht”, bekent Mathias. “Zelfs nog voor de schrijvers deze scène hadden bedacht."

"Toen mijn tegenspeelster Moora voor de zomer liet weten dat ze een jaar in Londen wilde gaan studeren, moesten de schrijvers haar personage tijdelijk uit de reeks schrijven" vervolgt hij. "Daarom verhuisde Olivia in het begin van dit seizoen naar Londen om er als nanny aan de slag te gaan."

Bommetje

“Maar toen al maakte ik me de bedenking: ‘Oei, zo’n lange afstandsrelatie is niet evident, dat zou wel eens voor problemen kunnen zorgen.’ Ik kreeg gelijk”, aldus de acteur. “Ook de makers zagen een mooie kans om een bommetje te laten ontploffen. Lowie vond affectie bij Frederieke, maar ging daarbij wel over de schreef."

"Hij zal het nu dus moeten uitzweten", weet Mathias. "Over de afloop mag ik niks verklappen, maar de komende dagen zullen cruciaal zijn voor de relatie van Lowie en Olivia."

Spannend

“Maar ik vermoed dat de ‘Thuis’-kijker Lowie sinds vrijdag sowieso al iets minder graag ziet", laat Mathias nog weten. "Hij is dan toch niet de perfecte schoonzoon. Iets waar ik wel blij mee ben. De kijker ontdekt nu andere kantjes van Lowie en dat is wel spannend. Lowie blijkt nu ook maar een mens met zijn sterktes én zwaktes”, besluit hij.

TAGS  I  Mathias Vergels  I  Thuis  I  shownieuws  I  Lowie