Zondag 29 December 2019 - 09:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Van der Poel over zijn privéleven met vriendin Roxanne: "Dat is echt niks voor mij"

Van der Poel over zijn privéleven met vriendin Roxanne:

Mathieu van der Poel woont sinds april samen met zijn vriendin Roxanne Bertels. Dat was toch een aanpassing voor de Nederlander.

“We wonen nog steeds samen, is dat je vraag? Het was wel een verandering, maar ik kan niet zeggen dat ik anders train of leef. Ik ga nog steeds even graag op stage, al zit mijn vriendin dan thuis. Ik hou ervan om 24 uur, zeven op zeven met mijn vak bezig te zijn en aan niks anders te moeten denken. Thuis is er meer afleiding. Gaan shoppen naar Antwerpen? Neen, dat is niks voor mij. Uiteten wel, dat doen we ook vaak", zegt Van der Poel in Het Laatste Nieuws.

“Ik weet niet of ik zo’n goeie partner ben om mee samen te leven. Ik probeer zo weinig mogelijk te doen in het huishouden (lacht), maar ik moet nu wel mijn eigen kleren wassen en pa is er ook niet meer om mijn fiets te poetsen. Neen, niet met de hogedrukreiniger. Ik doe het zoals het hoort. In tien minuten is dat gefikst. Als er iets aan mijn fiets moet worden bijgesteld, rij ik wel eens naar Morkhoven bij Christoph of tot bij mijn ouders.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Mathieu van der Poel  I  sport