Enorme klap voor Genk: 'Pozuelo vertrekt toch' Sport
Sport

Enorme klap voor Genk: 'Pozuelo vertrekt toch'

Enorme klap voor Genk: 'Pozuelo vertrekt toch'

Alejandro Pozuelo verlaat Racing Genk dan toch. De Spaanse middenvelder kan kiezen uit China en de Amerikaanse MLS-competitie. Gisteren was de Spanjaard tegen Standard al erg emotioneel bij zijn applauswissel en bij de ereronde achteraf.

Aanvankelijk verkondigden zowel Genk als Pozuelo nog dat hij zeker zou blijven tot het einde van het seizoen. De sterkhouder van Genk denkt er nu blijkbaar toch anders over.

"Minder dan een maand later liggen de kaarten blijkbaar anders voor Pozuelo. Want de aanbiedingen bleven binnenkomen, omdat de transfermarkt niet overal op hetzelfde moment sluit. In de Major League Soccer opent de eerste transferperiode pas op 13 februari haar deuren en die loopt tot 7 maart. In China loopt de mercato van 1 januari tot 28 februari", zo schrijft Het Laatste Nieuws.

Toronto FC zou Pozuelo het hof maken. Het Belang van Limburg sluit niet uit dat er een juridische strijd volgt. Genk wil hem immers niet laten gaan. De bal ligt in het kamp van Pozuelo. Hoever wil hij gaan om zijn zin te krijgen?

Een vertrek van Pozuelo zou een enorme klap zijn voor Genk. Hij is in principe een onmisbare schakel in het geheel van coach Philippe Clement. Dit lijkt zonder meer gevolgen te hebben voor het verdere verloop van de titelstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws