Dinsdag 31 December 2019 - 08:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: JFK  I   door Redactie

André Hazes bijzonder hard voor zijn ex, Monique Westenberg: “Je moet niet tegen jezelf liegen”

André Hazes bijzonder hard voor zijn ex, Monique Westenberg: “Je moet niet tegen jezelf liegen”

André Hazes laat in de nieuwe editie van tijdschrift JFK in zijn hart kijken. Hierbij gaat hij ook de breuk met Monique Westenberg niet uit de weg.

De zanger geeft aan dat hun relatie al een tijdje niet meer goed liep. "In het afgelopen half jaar ging het nog slechter dan normaal. Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven", klinkt het.

"De eerste jaren waren we heel gelukkig, maar daarna kreeg ik steeds meer succes”, gaat André verder. “Dat was voor ons allebei een omslag. Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het echt met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen."

Te jong

Lang heeft het verdriet om de breuk niet geduurd, en de ‘Leef’-zanger geeft aan geen traan te hebben gelaten om Monique. "Ik baal er ook van dat het zo is gelopen, maar ik vind mezelf te jong om niet gelukkig te zijn", aldus André.

André, die nu een relatie heeft met Bridget Maasland, heeft er alle vertrouwen in dat zijn relatie met haar betere kans van slagen heeft. "De mazzel is dat de volgende in mijn leven nu al ziet hoe ik ben en dat ik er nooit ben", legt hij uit. "Zij stapt in een rijdende trein. Dat maakt het makkelijker."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  shownieuws  I  n365  I  Bridget Maasland