Jan Verheyen heeft wel heel slecht nieuws over zijn dochter Anna (14): “Dit moet zij zich nu constant afvragen” Buitenland
Buitenland

Jan Verheyen heeft wel heel slecht nieuws over zijn dochter Anna (14): “Dit moet zij zich nu constant afvragen”

Jan Verheyen heeft wel heel slecht nieuws over zijn dochter Anna (14): “Dit moet zij zich nu constant afvragen”

De veertienjarige dochter van regisseur Jan Verheyen, Anna, ondervindt aan den lijve dat het niet altijd prettig is om de dochter van een bekende Vlaming te zijn.

"En als veertienjarige wil je net liefst van al opgaan in de groep, en geen aandachtsantenne zijn”, zegt papa Jan in Story. “Maar mensen gaan er inderdaad van uit dat het voor haar allemaal gemakkelijk is."

Anna is niet meer actief op Instagram en Youtube wegens de ongunstige reacties die ze op haar filmpjes kreeg. “Dat vind ik dan weer jammer, dat er op deze leeftijd al een ingebouwde rem op Anna staat. Dat ze zich constant moet afvragen: ‘Hoe gaan anderen reageren als ik dat post of zeg?’ Ik zeg altijd dat ze haar eigen koers moet varen."

Pleasen

“Je kunt niet iedereen pleasen", beseft de regisseur. "Tegelijk ben ik zelf ook voorzichtiger geworden. Vroeger kon ik genieten van ophef, nu zoek ik dat niet meer op. Uiteindelijk hebben we toch allemaal de behoefte om graag gezien te worden."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws