Joke Devynck heel eerlijk over haar relatie met een vrouw: “Dit maakt het zo fantastisch” Buitenland
Buitenland

Joke Devynck heel eerlijk over haar relatie met een vrouw: “Dit maakt het zo fantastisch”

Joke Devynck heel eerlijk over haar relatie met een vrouw: “Dit maakt het zo fantastisch”

2019 was een veelbesproken jaar voor actrice Joke Devynck. Niet alleen speelde ze mee in de alomgeprezen film ‘All of Us’, ze verscheen ook op de rode loper met haar nieuw lief.

De actrice begrijpt niet waarom er zoveel reacties kwamen op het feit dat haar nieuwe liefde een vrouw is. “Een relatie is een relatie”, zegt Joke in een interview met Het Laatste Nieuws. “Maar met wie en in welke constellatie of tussen wie en wie doet er niet toe."

“Uiteindelijk zoeken we maar allemaal hetzelfde, hetzij in vriendschap, hetzij in liefde. We willen begrepen worden, we willen dat er voor ons gezorgd wordt en we willen ook zélf voor iemand zorgen. Daarover gaat het. Over meer niet”, aldus Joke.

Fantastisch

Dat er tegenwoordig nog steeds aan hokjesdenken gedaan wordt, begrijpt ze al evenmin. “Het zijn de ménsen, die dat hebben uitgevonden, dat het tegennatuurlijk zou zijn. Wíj hebben dat gedaan. Omdat we altijd maar op die voortplanting zitten te duwen."

“Jongens toch. Het is tijd dat we anders gaan denken”, vindt ze. “Er is van alles wat. Er is van alle soorten. Dat maakt het net zo fantastisch. Het is pas als je in een kotje gewrongen wordt, dat je kwaad kan worden. Ik wil niet in een kotje gaan zitten. Dan hoef ik ook niet kwaad te worden”, besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws