Moeder van André Hazes spreekt duidelijke taal over Bridget Maasland: “Dat moet nu toch echt niet” Buitenland
Buitenland

Moeder van André Hazes spreekt duidelijke taal over Bridget Maasland: “Dat moet nu toch echt niet”

Moeder van André Hazes spreekt duidelijke taal over Bridget Maasland: “Dat moet nu toch echt niet”

Rachel Hazes heeft een turbulent jaar achter de rug. Ondanks alles is de mama van André Hazes Jr. toch blij met hoe 2019 verlopen is.

De moeder van zanger André Hazes rekende af met een depressie en herstelde het contact met haar zoon. “Het was een druk jaar, waarin veel is gebeurd”, zegt Rachel aan BuzzE. “Maar ik ben dankbaar dat het er was.” Voor haar zijn de feestdagen de mooiste tijd van het jaar. Zoon André, met wie Rachel jarenlang een moeizame relatie had, schoof aan bij het kerstdiner. “Ik koester dat ik weer contact heb met mijn kind."

André nam zijn nieuwe liefde Bridget Maasland mee naar het familiediner. Dat was voor Rachel - die Bridget, in tegenstelling tot André’s ex Monique, wél graag heeft- niet spannend. ”Iedereen moet zichzelf kunnen zijn. We hebben allemaal weinig privé, als je thuis dan ook nog in een toneelstukje zit, dat moet niet. Je moet thuis jezelf kunnen zijn, bij wijze van spreken in een joggingpak”, besluit Rachel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws