Joe-presentatrice Anke Buckinx moet iets kwijt over haar overleden broer: “Na al die jaren mag het eindelijk” Buitenland
Buitenland

Joe-presentatrice Anke Buckinx moet iets kwijt over haar overleden broer: “Na al die jaren mag het eindelijk”

Joe-presentatrice Anke Buckinx moet iets kwijt over haar overleden broer: “Na al die jaren mag het eindelijk”

Voor Joe-presentatrice Anke Buckinx krijgt qualitytime met het gezin tijdens de feestdagen de hoogste pioriteit. Het nieuwe jaar belooft alvast spannend te beginnen voor Anke en haar familie.

"Op 1 januari mag ik na negen jaar eindelijk de brief van mijn overleden broer Daan openen”, laat ze in haar column in Story weten. Daan stierf in 2011 aan lymfeklierkanker. “Na zijn dood vonden we een dikke envelop, met daarop: ‘Dingen die ik wil doen tegen 2020. Te openen in 2020’. Het zal vreemd zijn om te lezen, want Daan heeft die dromen natuurlijk niet kunnen waarmaken."

“Bovendien heb ik me de voorbije negen jaar altijd opgetrokken aan die brief, aan dat nog onbekende stukje Daan... Hoe nieuwsgierig ik ook ben, ik heb de brief nooit eerder willen openen”, geeft ze toe. “Dit is het laatste tastbare dat we nog van hem hebben.” Volgende week vernemen we welke dromen Daan had, belooft de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws