Zaterdag 9 Februari 2019 - 12:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Tim zorgt voor énorme verrassing in Blind Getrouwd, Elke barst in tranen uit

Tim zorgt voor énorme verrassing in Blind Getrouwd, Elke barst in tranen uit

Maandag is Blind Getrouwd aan een primeur toe: een huwelijksaanzoek mét verlovingsring. De sportieve key accountmanager Tim gaat na hun huwelijk op zijn knie voor zijn kersverse echtgenote Elke, die niet weet wat haar overkomt en op slag ontroerd is.

Tot slot zien de Blind Getrouwd-experten in de 29-jarige immer vrolijke Line de ideale vrouw voor de goedlachse office manager Victor. Bij mandaatassistent Line slaat de paniek even toe als haar broer en zus haar moeten achterlaten in het stadhuis om al plaats te nemen in de trouwzaal. “Nu sta ik er echt alleen voor en ben ik mijn houvast kwijt”. Ondertussen staat haar toekomstige met knikkende knieën te wachten, terwijl Lines moeder Victor van kop tot teen aan het keuren is. Maar vooral geen druk hoor.

En er is nog meer: na deze twee huwelijken vertrekken de vijf koppels allemaal op huwelijksreis. Waar belanden ze? Hoe is de sfeer op het vliegtuig en de eerste avond ter plekke? Bloeien de duo’s open en groeien ze al naar mekaar toe, of zorgt het alleen zijn ervoor dat wat afstand wordt ingebouwd?

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  n365  I  showbizz