Donderdag 2 Januari 2020 - 09:35   I   Foto: Instagram  I   Bron: TV Familie   I   door Redactie

Geweldig nieuws over Kelly Pfaff en haar partner Andrei uit Dancing with the Stars

Geweldig nieuws over Kelly Pfaff en haar partner Andrei uit Dancing with the Stars

Kijkers van het VIER-programma ‘Dancing with the Stars’ zagen Kelly Pfaff helemaal openbloeien als danseres. Ze kon op heel wat positieve reacties rekenen.

Filip Perdu, de manager van Kelly, zegt dat zij dankzij ‘Dancing with the Stars’ haar oude liefde – die voor het dansen – heeft herontdekt. Zo volgen Kelly en winnares van het dansprogramma, Julie Vermeire, samen les. “Door ‘Dancing With the Stars’ zijn Julie en Kelly goed bevriend geraakt met (danscoaches) Laura en Frank. Ze gaan geregeld samen op stap."

“Die hebben elkaar echt gevonden”, aldus Perdu. “En ja, zowel Julie als Kelly hebben de smaak van het dansen echt te pakken. Ze volgen solo latin, daar heb je geen danspartner voor nodig. Het is heel mooie reclame dat ze nu bij ons dansen. Die twee halen trouwens een heel hoog niveau. Oók qua persoonlijkheid."

Niet alleen het dansen onderhoudt Kelly, trouwens. Ook met haar danspartner Andrei heeft ze nog praktisch dagelijks contact. “Ja, ze heeft er met hem écht een heel goeie vriend bij”, laat Perdu nog weten.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Dancing With The Stars  I  shownieuws  I  Andrei  I  n365