Onthullingen over koning Albert zorgen voor grote opschudding: “Seksfeestjes met minderjarige meisjes” Royalty
Royalty

Onthullingen over koning Albert zorgen voor grote opschudding: “Seksfeestjes met minderjarige meisjes”

Onthullingen over koning Albert zorgen voor grote opschudding: “Seksfeestjes met minderjarige meisjes”

Het nieuwe boek van royaltywatcher Thierry Debels zorgt voor heel wat opschudding. Er staan namelijk heel wat spraakmakende onthullingen in over koning Albert II.

Zo vertelt Debels onder meer dat Albert ooit in nauwe schoentjes kwam te zitten nadat hij was uitgegaan in de Brusselse discotheek Mirano. “In de jaren ’80 was Albert daar zowat vaste klant”, zegt de schrijver in een interview met TV Familie. “Op een bepaald moment is daar een dode gevallen. Een overdosis drugs."

Nadat bleek dat de overledene de schoonzoon was van een bekende Brusselse magistraat, werd er een onderzoek geopend. “Uit dat onderzoek bleek dat in die nachtclub niet alleen drugs werden verhandeld, maar dat er ook seksfeestjes werden gehouden”, aldus Debels. “En ja… De toenmalige prins Albert werd tijdens één van die avonden op beeld vastgelegd."

Onder de mat 

Omdat Albert bij de zaak betrokken was, is van hogerhand beslist om die zedenzaak te seponeren, legt Debels uit. “De drugszaak, waar hij niets mee te maken had, is wél doorgezet. En daarin zijn mensen veroordeeld. Maar die seksfeestjes, die werden onder de mat geveegd."

“Je kan je afvragen of dat enkel te maken had met het beschermen van de koninklijke familie, of dat er nog méér aan de hand was”, zegt Debels. Wat hij daarmee bedoelt, legt hij als volgt uit: “Ik heb drie getuigen gesproken die elk afzonderlijk beweren dat Albert toen ook contact had met… meisjes. Minderjarigen”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws