Stefan Everts: "Het is één grote wonde, alsof er een slijpschuif overheen gehaald is" Sport
Sport

Stefan Everts: "Het is één grote wonde, alsof er een slijpschuif overheen gehaald is"

Stefan Everts: "Het is één grote wonde, alsof er een slijpschuif overheen gehaald is"

Stefan Everts heeft vanwege de malaria-aanval heel wat tenen moeten laten amputeren. Vraag is of er nog meer moeten geamputeerd worden.

“Normaal gezien niet, maar dat heb ik het voorbije jaar wel vaker gezegd en toen kwam er toch nog telkens iets bij. Maar ik moet al veel minder vaak naar het ziekenhuis en ben van die antibiotica af. Dat is op zich al een overwinning, als je weet dat er momenten waren waarop ik om de paar uur intraveneus antibiotica moest toegediend krijgen. Kelly is het voorbije jaar noodgedwongen een halve verpleegster geworden", zegt Everts over zijn vrouw in Het Laatste Nieuws.

"Dat was niet makkelijk voor haar. Er leek maar geen einde aan de zorgen te komen: het ziekenhuis, de apotheek, verzekeringen, en dan nog alle verzorging thuis. Dat vond zij ook niet bepaald plezant. Mijn voeten zijn één grote wonde, zien eruit alsof er een slijpschijf overheen gehaald is. Ze heeft dat gedaan, omdat ze ook wilde dat ik zou genezen en Liams matchen zou kunnen bijwonen. Onze relatie stond af en toe serieus onder druk. Gelukkig is mijn situatie nu iets stabieler.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws