Slecht nieuws over vermiste Frederik Vanclooster Royalty
Royalty

Slecht nieuws over vermiste Frederik Vanclooster

Slecht nieuws over vermiste Frederik Vanclooster

Er wordt nog steeds gezocht naar Frederik Vanclooster. De 21-jarige student computerwetenschappen verdween tijdens een fuif van oud op nieuw. Hij is nog steeds niet gevonden en de kans dat hij nog levend wordt gevonden, wordt steeds kleiner.

Het laatst werd hij rond 3 uur gezien op oudejaarsnacht, langs het kanaal van Willebroek in Vilvoorde. Hij vertelde zijn vrienden dat hij even moest plassen, maar nadien hebben ze hem niet meer teruggezien.

Men vreest dat Frederik in het kanaal gesukkeld is. “Wij moeten niet vooruitlopen op de feiten, maar de kans dat er nog goed nieuws komt, slinkt naarmate de tijd verstrijkt”, zegt Alain Remue van de Cel Vermiste Personen van de federale politie. “Wij zullen er in elk geval alles aan doen om de ouders, familie en vrienden van Frederik zo snel mogelijk uitsluitsel te geven.”

Veel factoren

“Heel de omgeving is meermaals door vrijwilligers en politie uitgekamd”, zegt Remue. “Er blijft dus slechts de voorkant van de zaal over, die uitkijkt op het kanaal. In het water vallen is ook gauw gebeurd. Je komt uit de warmte buiten in de kou, je hebt misschien een pint gedronken, en in de ambiance verliezen je vrienden je soms uit het oog. Er zijn zo veel factoren die afzonderlijk niks betekenen, maar allemaal samen kunnen leiden tot dit soort situaties."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws