Meghan Markle laat haar groot hart zien: "Ik kon dit echt niet geloven" Buitenland
Buitenland

Meghan Markle laat haar groot hart zien: "Ik kon dit echt niet geloven"

Meghan Markle laat haar groot hart zien: "Ik kon dit echt niet geloven"

Prins Harry en Meghan Markle hebben op nieuwjaarsdag een koppel geholpen. Asymina Kantorowicz (29) en haar vriend slaagden er niet in om een mooie foto te nemen met de selfiestick. Daarop bood Meghan haar hulp aan. De vrouw doet haar verhaal aan CTV News Vancouver Island.

"Al twee jaar doen we deze wandeling op nieuwjaarsdag”, vertelt Asymina Kantorowicz aan CTV News. “We hadden net onze kleine picknick opgeruimd en probeerden om een paar selfies te nemen voor die mooie achtergrond, toen een vrouw naar ons toekwam. Ze vroeg of we wilden dat zij onze foto zou nemen", legt Asymina uit, die toevallig voor CTV News werkt.

“Ik kon het niet geloven. Daar had je Meghan, die naar me lachte, wachtend tot ze de foto kon nemen. Ik was in shock. Het enige wat ik kon bedenken om te zeggen was: ‘Selfiesticks kunnen ook niet alles.’ Ze lachte en zei iets als: ‘Dan zullen we een goede foto moeten maken’, waarop Harry zei: ‘Geen druk hoor.’ Ze was gewoon enorm vriendelijk”, besluit Asymina. “Echt, het was zo lief. We hadden hen niet gezien als ze ons niet benaderd hadden. Ze zag gewoon hoe moeilijk we het hadden om een foto te nemen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws