Cameron Vandenbroucke vormt een koppel met deze bekende wielrenner Sport
Sport

Cameron Vandenbroucke vormt een koppel met deze bekende wielrenner

Cameron Vandenbroucke vormt een koppel met deze bekende wielrenner

Belgisch wegkampioen Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke, dochter van wijlen Frank, zijn een koppel. Dat vertellen ze in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Ze leerden elkaar kennen op de kermiscross in Ardooie, op 17 oktober. "Ik was er met mijn vriendin, Marion Norbert-Ribérolle, die zelf ook crost. We stonden niet zo ver van Tims mobilhome geparkeerd. Zo kregen we elkaar in het zicht. Bij de start tikte hij me even op de schouder en vroeg hij hoe het met me was. (lacht) Uitvoerig praten hebben we die dag nog niet gedaan", vertelt Cameron.

Ze hebben hun relatie al een tijdje keurig onder de radar kunnen houden. "Ik kom wel regelmatig naar de cross. Maar daar ‘tonen’ we weinig of niets. (verlegen) We hebben daar nog niet gezoend of zo. Ik duik zelfs amper op in de buurt van zijn mobilhome."

Foto

"Aangezien het nog niet algemeen geweten was dat we een relatie hebben, hielden we het discreet. Neemt niet weg dat een foto van ons twee in de toekomst wel eens moet kunnen. Af en toe. Omdat dat gewoon leuk is. En omdat het vanaf nu deel zal uitmaken van ons dagelijkse leven."

Populair

Laatste nieuws