Zaterdag 9 Februari 2019 - 17:15   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Marianne Devriese keert terug als dit personage in Familie: "Toen wist ik het"

Marianne Devriese keert terug als dit personage in Familie:

Marianne Devriese keerde tot ieders verbazing terug in Familie. Ze keert echter niet terug als Evy, die is dood. Marianne gaat nu een andere rol spelen, die van Iris.

“De kijker heeft gezien hoe Evy door Marie werd vermoord, dat haar lijk werd gevonden en dat ze ondertussen ook werd gecremeerd”, zegt Marianne aan Het Laatste Nieuws. “Wie Hanne dan wel in de winkel heeft gezien en of er een link bestaat met Evy, mag ik nu nog niet vertellen. Dat wordt pas de volgende afleveringen duidelijk. Ik kan enkel verklappen dat mijn terugkeer niet bij deze ene flits zal blijven."

"Toen Evy eind november uit de reeks verdween, wist ik al dat ik zou mogen weerkeren. Ik wilde dat toen ook van de daken schreeuwen, maar mocht dat natuurlijk niet. Ik kon het echter niet laten om toch een kleine hint op mijn Facebook te zetten: ‘Bedankt voor de mooie reacties, maar blijf zeker kijken.’ Het wordt een intrigerende verhaallijn.”

Marianne vindt niet dat ze de kijkers bedrogen heeft. “Nee, dat gevoel heb ik niet. In interviews bij het afscheid van Evy heb ik ook niet gelogen. Ik voegde er ook aan toe dat ik al een nieuwe job had. Dat klopte eveneens. Dat ik opnieuw in ‘Familie’ zou spelen, heb ik wel verzwegen. Ik vond dat wel correct, want ik kon toch moeilijk zeggen: ‘Niet getreurd, want over dik twee maanden ben ik er weer’?"

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Marianne Devriese  I  Familie  I  n365  I  showbizz