Er moet Adil uit ‘Thuis’ dringend iets van het hart: “Mensen sturen me zelfs privéberichten om dit te zeggen” Buitenland
Buitenland

Er moet Adil uit ‘Thuis’ dringend iets van het hart: “Mensen sturen me zelfs privéberichten om dit te zeggen”

Er moet Adil uit ‘Thuis’ dringend iets van het hart: “Mensen sturen me zelfs privéberichten om dit te zeggen”

Het zit Adil niet mee in ‘Thuis’. Cafébazin Frederieke liet hem staan voor Lowie, en nu is hij ook nog eens moordverdachte.

Acteur Nawfel Bardad-Daidj (30), die de rol van Adil al ettelijke jaren vertolkt, ziet het anders wel graag gebeuren. “Iedereen moet eens op de voorgrond kunnen treden. En nu is het de beurt aan Adil”, zegt hij in weekblad Dag Allemaal.

Nawfel geeft toe dat zijn personage Adil op dit moment weinig redenen heeft om gelukkig te zijn. “Paulien heeft hem gedumpt, Lexi vond hem te saai, Frederieke liet hem staan voor Lowie en nu lijkt hij ook nog een moord op zijn geweten te hebben”, zegt hij.

Leuk

“Ook op sociale media krijg ik regelmatig privéberichten van kijkers die me laten weten hoe ze meeleven”, aldus Nawfel. “Leuke complimenten die aangeven dat ze het verhaal geloven, maar ik blijf het toch vooral grappig vinden als fans reageren alsof Adil voor hen echt bestaat."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws