Zeer groot nieuws over nieuwe reeks van Temptation Island en Annelien Coorevits Buitenland
Buitenland

Zeer groot nieuws over nieuwe reeks van Temptation Island en Annelien Coorevits

Zeer groot nieuws over nieuwe reeks van Temptation Island en Annelien Coorevits

De nieuwe reeks van Temptation Island zal in februari op VIJF te zien zijn. Ook 'Goedele on Top' keert terug.

Na seksueel grensoverschrijdend gedrag in het Nederlandse realityprogramma ‘De Villa' leek het nieuwe seizoen van Temptation Island niet uitgezonden te worden. RTL zendt het programma uit bij onze noorderburen en liet weten even alle reality-tv on hold te zetten. De Vlaamse fans vreesden dat het ook hier niet op de buis zou komen. Niets is echter minder waar. VIJF zendt het nieuwe seizoen uit.

"De gebeurtenissen in Nederland omtrent ‘De Villa’ staan los van ‘Temptation Island’, wat een ander programma is dat wordt gemaakt door een andere producent”, vertelt Barbara Salomon, woordvoerder bij VIJF. “Net zoals de afgelopen jaren was er steeds een SBS-collega permanent aanwezig tijdens de opnames, waardoor het productieproces nauwlettend in de gaten gehouden werd. Producent Warner verzekerde ons dat de opnames op een correcte manier zijn verlopen, er zijn bovendien tijdens of na de opnames van het nieuwe seizoen geen klachten gesignaleerd. Vandaar de keuze van VIJF om de kakelverse afleveringen in februari uit te zenden. Ook Goedele Liekens zal opnieuw wekelijks in ‘Goedele on Top’ alle prangende vragen aan de koppels en vrijgezellen voorleggen.”

Annelien Coorevits zal het opnieuw presenteren langs Vlaamse kant. Bij RTL beslist men later of de nieuwe afleveringen op het scherm zullen komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws