Woensdag 8 Januari 2020 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: Shownieuws  I   door Redactie

Vreselijk nieuws over Rodanya uit Temptation Island

Het gaat op het einde van haar zwangerschap helemaal niet goed met Rodanya, bekend van Temptation Island. Ze heeft een aangezichtsverlamming, waardoor de helft van haar gezicht nauwelijks nog wat doet.

Vreselijk nieuws over Rodanya uit Temptation Island

Rodanya deelt het nieuws mee via een video. ”Ik voelde mij niet op en top tijdens oud en nieuw, nu nog steeds niet,” vertelt ze in de vlog. ”Aan het einde van mijn zwangerschap voelde ik mij sowieso niet top. Alles wordt zwaarder en dat is normaal. Maagzuur is verschrikkelijk en komt alleen maar naar boven, ben elke avond aan het kotsen. Ik zat niet lekker in mijn vel.”

”Op een gegeven moment merkte ik dat mijn lip ging hangen. Of nou ja, ik had een verdoofd gevoel in mijn lip. Ik praat nu ook anders. Ik dacht: wat is dit. Ik heb anderhalf jaar geleden een keer fillers in mijn mond laten spuiten, dus ik dacht: misschien ligt het daaraan. Op een gegeven moment werd het alleen maar heftiger."

Ontsteking

”Wat blijkt: ik heb een aangezichtsverlamming. Er zit dus een soort ontsteking in mijn hoofd, ze weten het niet zeker, maar waarschijnlijk een ontsteking die drukt op mijn zenuw. Vandaar dat dit gedeeltelijk verlamd is. Ik kan de komende dagen dus iedereen verwijzen naar deze video. De rechterkant van m'n gezicht beweegt niet mee, dus ik kan ook bijna niet knipperen met rechteroog. Tijdens het tandenpoetsen merk ik dat de helft van mijn mond niet meebeweegt. Je krijgt er ook best veel hoofdpijn van.”

Rodanya hoopt dat ze er zo snel mogelijk van verlost geraakt. ”De ene is er binnen een maand vanaf, de andere na twee maanden, sommigen nooit. Sommigen hebben dat het uittrekt naar hun armen en benen. Bij mij zit het tot nu toe alleen maar in mijn gezicht. Nu is het mijn oog dat steeds minder goed dichtgaat. Ik merk dat het steeds heftiger wordt. 

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Temptation Island  I  Rodanya  I  shownieuws