'Pico Coppens' zit in heel vieze papieren na dit nieuws Buitenland
Buitenland

'Pico Coppens' zit in heel vieze papieren na dit nieuws

'Pico Coppens' zit in heel vieze papieren na dit nieuws

Walter Michiels is woensdag niet komen opdagen in de rechtbank. Zijn advocaat en bewindvoerder waren er wel. De voormalige acteur uit FC De Kampioenen riskeert een celstraf van drie jaar.

Walter Michiels speelde Pico Coppens in FC De Kampioenen. Daar is hij nog steeds erg bekend van. Na zijn rol in de populaire reeks ging het flink bergaf met hem. “Mijn cliënt heeft me dinsdag gebeld en hij zei me dat hij geen propere kleren had. Hij volgt zijn proces vanop afstand via de media. Iedereen weet dat hij een probleem heeft, maar hijzelf ziet dat niet. Hij contacteert me meermaals per week, soms al schreeuwend, maar hij voelt zich goed voor het moment”, citeert Het Laatste Nieuws de bewindvoerder van Michiels.

De procureur vordert een celstraf van drie jaar. “Dat is voor alle feiten samen. Hij daagde niet op bij de psychiater, dus ik sta met mijn rug tegen de muur”, stelde het Openbaar Ministerie. Michiels maakte zich drie jaar geleden schuldig aan verschillende diefstallen in het Leuvense met zijn kompaan David V.H. Op 6 februari 2018 bedreigde Michiels een vrouw met de dood en 3 april van dat jaar werd hij betrapt met cannabis.

Populair

Laatste nieuws