Eli Iserbyt doet ophefmakende uitspraken over Toon Aerts: "Ik heb daar mijn bedenkingen over" Sport
Sport

Eli Iserbyt doet ophefmakende uitspraken over Toon Aerts: "Ik heb daar mijn bedenkingen over"

Eli Iserbyt doet ophefmakende uitspraken over Toon Aerts: "Ik heb daar mijn bedenkingen over"

Eli Iserbyt heeft zijn twijfels bij de ernst van de blessure van Toon Aerts. De veldrijder hield aan een valpartij in Namen op 22 december één gebroken en drie gebarsten ribben over. Vier dagen later stond hij al aan de start in Heusden-Zolder.

“Als hij daar niet ten val komt na die eerste bocht, rijdt hij daar ook al minstens top vijf (hij werd veertiende, nvdr). Misschien zelfs top drie. Ik had toen zo mijn bedenkingen bij die blessure. Vraag aan iedere dokter, met een gebroken rib is dat redelijk moeilijk... Ik denk dus dat hij zondag fysiek paraat zal zijn en hij mede-favoriet is, zoniet de topfavoriet", zo zegt Iserbyt.

Later verduidelijkte Iserbyt tegenover Het Laatste Nieuws zijn woorden: “Het is geen kwestie van wantrouwen. Ik wil net ‘chapeau’ zeggen. Een vriend van me heeft onlangs ook een rib gebroken, ook na een val met de fiets. Die mens kon een week niet uit bed komen, hij kon zelfs niet ademen. Dat Toon met die blessure kan koersen, toont aan hoe sterk hij is.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws