Britse Queen reageert na drastische beslissing Harry en Meghan: “Gekwetst en teleurgesteld” Buitenland
Buitenland

Britse Queen reageert na drastische beslissing Harry en Meghan: “Gekwetst en teleurgesteld”

Britse Queen reageert na drastische beslissing Harry en Meghan: “Gekwetst en teleurgesteld”

Via Instagram kondigden de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan aan dat ze zich terugtrekken als ‘senior royals’. Buckingham Palace heeft inmiddels een verklaring vrijgegeven.

"De gesprekken met de Hertog en de Hertogin van Sussex zijn in een vroeg stadium. We begrijpen hun wens om een ​​andere aanpak te kiezen, maar dit zijn ingewikkelde kwesties die tijd kosten om door te werken", klonk het op Twitter.

BBC-correspondent Jonny Dymond berichtte via datzelfde medium dat Buckingham Palace helemaal niet op de hoogte was van de beslissing van Harry en Meghan. “BBC heeft begrepen dat geen andere leden van de koninklijke familie werden geraadpleegd voordat Harry en Meghan vanavond hun persoonlijke verklaring hebben uitgegeven, het paleis zou “teleurgesteld” zijn."

Gekwetst

Later voegde hij daar nog een tweet aan toe: “Een paleisbron zegt tegen de BBC dat de voorname leden van de koninklijke familie zich “gekwetst” voelen door de aankondiging dat Harry en Meghan zich zullen terugtrekken uit hun huidige koninklijke rol. De bron bevestigt dat er geen leden van de koninklijke familie werden geraadpleegd."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws