Buckingham Palace in rep en roer na aankondiging Harry en Meghan: “We vrezen voor haar gezondheid” Buitenland
Buitenland

Buckingham Palace in rep en roer na aankondiging Harry en Meghan: “We vrezen voor haar gezondheid”

Buckingham Palace in rep en roer na aankondiging Harry en Meghan: “We vrezen voor haar gezondheid”

De aankondiging van de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan raast als een ware schokgolf door het Verenigd Koninkrijk. Het koppel zet een stap terug in de koninklijke familie en willen op hun eigen benen staan.

Genoeg voer voor de Britse kranten en tabloids om over te schrijven, dus. De meesten hiervan focussen vooral op het feit dat Harry en Meghan de boodschap aankondigden zonder vooraf hun familieleden in te lichten.

Een bron binnen het koningshuis laat alvast weten: “Ze hebben het protocol verbroken door uit hun rollen te stappen zonder andere royals daarover te raadplegen. Prins Charles en prins William zijn ziedend van woede, dit is een oorlogsverklaring tegenover de familie.” Queen Elizabeth, die ook niet op de hoogte was, zou “diep bedroefd” zijn door de beslissing van Harry en Meghan.

Onvrede

Toch zijn er ook kranten die dieper willen graven. Zo stelt Metro dat de vrees voor de mentale gezondheid van het echtpaar te groot is geworden. Meghan gaf ruime tijd geleden al aan dat het niet bijster goed met haar gaat. Ook speculeert Metro over de groeiende onvrede die gaande is tussen Harry en zijn broer William.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws