Vrijdag 10 Januari 2020 - 07:58   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Meghan Markle vlucht met baby Archie nu ook weg: "Dit is ongezien en ongehoord"

Meghan Markle vlucht met baby Archie nu ook weg:

Prins Harry en Meghan Markle trekken zich terug als 'senior' leden van het Britse koningshuis. Meghan heeft het land intussen alweer verlaten. Ze stapte het vliegtuig op richting Canada. Baby Archie zou daar nog steeds vertoeven bij een nanny.

Harry en Meghan zijn pas terug van een vakantie van zes weken in Canada. Het gerucht loopt al een tijdje dat het koppel graag naar Noord-Amerika wil verhuizen, maar nu wordt de daad dus bij het woord gevoegd.

Meghan en Archie hebben Groot-Brittannië al verlaten en zijn al in Canada. Prins Harry probeert een regeling uit te werken met de koninklijke familie en is dus wel nog in het land. "Meghan had echter geen zin om de gevolgen van hun ingrijpende beslissing van dichtbij mee te maken. Het is nog niet bekend wanneer - en of - ze zal terugkomen", melden de Britse kranten.

Ongezien

Royal experts noemen deze ontwikkeling “ronduit verbazend”. “Na zes weken afwezigheid laat ze een spreekwoordelijke bom vallen op het land, om daarna na amper drie dagen weer te vertrekken. Dat is ongezien, en eigenlijk ook ongehoord.”

TAGS  I  Prins Harry  I  Meghan Markle  I  shownieuws  I  n365