'Mbokani zet Antwerp serieus onder druk, toptransfer in de maak' Sport
Sport

'Mbokani zet Antwerp serieus onder druk, toptransfer in de maak'

'Mbokani zet Antwerp serieus onder druk, toptransfer in de maak'

Heibel bij Royal Antwerp FC. De oudste club van ons land moet plots rekening houden met een vertrek van sterspeler Dieumerci Mbokani (34). De ervaren spits schermt met buitenlandse interesse en overweegt een transfer.

De huidige overeenkomst van Mbokani loopt na dit seizoen af. De Congolees wil gerust bijtekenen op de Bosuil, maar dan wel aan zijn voorwaarden. Eén van de belangrijkste voorwaarden: een contract van twee seizoenen. Dieu zit in de herfst van zijn carrière en wil niet opnieuw voor slechts één jaar bijtekenen.

Transfer in januari?

Mbokani is niet bang om Antwerp onder druk te zetten. Hij schermt met interesse vanuit het buitenland. De Turkse topclub Fenerbahçe trekt nadrukkelijk aan de mouw van Mbokani. Stemt Antwerp niet snel in met een contractverlenging van twee seizoenen, dan zal de goalgetter eieren voor zijn geld kiezen en vertrekken.

"Er zijn clubs waarbij ik nu meteen voor meerdere jaren zou kunnen tekenen", vertelt Mbokani in Het Nieuwsblad. Een transfer in januari lijkt plots dan ook in de maak. "We zullen zien waar ik op 1 februari speel", houdt de Congolees al zijn opties open.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws