'Marc Coucke wil drastisch ingrijpen bij Anderlecht' Sport
Sport

'Marc Coucke wil drastisch ingrijpen bij Anderlecht'

'Marc Coucke wil drastisch ingrijpen bij Anderlecht'

Marc Coucke heeft er veel voor over, maar voorlopig slaag de rijke zakenman er nog niet in om RSC Anderlecht opnieuw op de kaart te zetten. Al geeft hij niet op.

Tijdens het voorbije jaar maakte Anderlecht flink wat verlies. Een doorn in het oog van Coucke. Al zag hij het verlies wel aankomen, zo blijkt. “Of ik dat verlies van 27 miljoen euro zag aankomen? Natuurlijk. Wij hebben twee jaar geleden de grootste kapitaalverhoging in de geschiedenis van het Belgisch voetbal gedaan. We hebben vorig jaar fel geïnvesteerd in nieuwe spelers. We hebben dat dit jaar opnieuw gedaan", vertelt hij bij VTM Nieuws.

Als het ook volgend seizoen zou tegenvallen, wil Coucke het anders aanpakken. "Als het opnieuw niet lukt, en dan spreek ik over volgend seizoen, is het duidelijk dat we het op een andere manier zullen moeten aanpakken. En dat financiële, ach. Als we een speler kunnen verkopen voor een topbedrag, ziet dat er meteen helemaal anders uit.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws