Zaterdag 11 Januari 2020 - 10:00   I   Foto: Instagram  I   Bron: NINA  I   door Redactie

Jens Dendoncker heel eerlijk over zijn relatie met Lauren Versnick: “Ik kan hier moeilijk mee om”

Jens Dendoncker heel eerlijk over zijn relatie met Lauren Versnick: “Ik kan hier moeilijk mee om”

De relatie van Jens Dendoncker en zijn vriendin Lauren Versnick loopt op rolletjes. In NINA doet Jens een van de grootste verschillen tussen hen uit de doeken.

Zo heeft het blijkbaar een hele tijd geduurd voor zij een goede manier van communiceren vonden. “Lauren is superdirect. Ze zegt alles zoals ze het voelt”, zegt Jens. “En daarna vraagt ze: ‘Oei, kwam dat er te hard uit?'"

“Ik ben daarentegen iemand van oneindig veel subtekst”, vervolgt de presentator. “Ik geef je vijf zinnen maar eigenlijk bedoel ik zeven andere zinnen, en die moet je er dan zelf maar proberen uit te puzzelen. In het begin liep dat moeilijk. Wij kibbelden omdat de ene wel lieve dingen wílde zeggen, maar de andere die verkeerd opnam."

Schild

Maar Jens kan wel uitleggen waarom hij het moeilijk vindt om rechtdoorzee te zijn. “Veel komt voort uit een soort van controledrang. Ik kan ook moeilijk om met confrontatie. Ik heb mezelf geleerd om me liever te verliezen in uitvoerige, complexe of poëtische uiteenzettingen. De andere moet daar dan maar van maken wat ie wil. Dat is zo’n beetje mijn schild. Mijn plekje om me weg te steken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jens Dendoncker  I  shownieuws  I  Lauren Versnick