Anderlecht aan het wankelen gebracht: "AC Milan geïnteresseerd in Kompany" Sport
Sport

Anderlecht aan het wankelen gebracht: "AC Milan geïnteresseerd in Kompany"

Anderlecht aan het wankelen gebracht: "AC Milan geïnteresseerd in Kompany"

Vincent Kompany trok vorige zomer de deur bij Manchester City achter zich dicht. De 33-jarige Rode Duivel opteerde voor een ambitieus project bij de club van zijn hart: RSC Anderlecht. Met vallen en opstaan probeert Kompany bij paars-wit opnieuw met successen aan te knopen.

Dat het werk van Kompany gepaard gaat met extreem veel media-aandacht, is niet nieuws onder de zon voor Kompany. Hij heeft het nooit anders geweten. Al sinds hij zijn debuut maakte bij Anderlecht, ligt de verdediger onder het vergrootglas.

"Wij hebben het nooit anders geweten, meneer", vertelt papa Pierre in Het Laatste Nieuws. Hij onthult ook dat er destijds al enkele grote clubs aan de mouw van zijn zoon trokken. Anderlecht werd toen aan het wankelen gebracht, maar bleef overeind.

"Die discussies thuis waren steeds geanimeerd"

"Manchester United wilde Vincent als tiener aantrekken. AC Milan ook", aldus vader Kompany. "Die discussies thuis waren steeds geanimeerd. Het is niet altijd makkelijk geweest."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws