'Jelle Vossen wil gevoelige transfer in België realiseren' Sport
Sport

'Jelle Vossen wil gevoelige transfer in België realiseren'

'Jelle Vossen wil gevoelige transfer in België realiseren'

De kans dat Jelle Vossen (30) nog lang bij Club Brugge speelt, wordt met de dag kleiner. De Limburger komt onder Philippe Clement nog amper in actie bij blauw-zwart en lijkt dan ook eieren voor zijn geld te gaan kiezen.

Verschillende Belgische teams tonen ondertussen interesse. KV Mechelen, Eupen, KV Oostende, Moeskroen en Cercle Brugge: allen hopen ze deze maand of volgende zomer met Vossen aan de haal te gaan.

Cercle heeft streepje voor

Tegen een gevoelige overgang naar Cercle Brugge, zegt Vossen alleszins niet op voorhand 'neen'. Dat heeft te maken met verschillende zaken. Eerst en vooral heeft Vossen een verleden bij Cercle. Hij speelde er al eens op uitleenbasis toen hij nog eigendom was van Genk.

Daarnaast speelt ook het familiale mee. Vossen woont in Knokke, waar ook zijn dochtertje naar school gaat. Als hij voor een overstap naar Cercle kiest, zou hij er kunnen blijven wonen. Of het ook effectief tot een overstap naar De Vereniging komt, zal nog moeten blijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws