Zondag 12 Januari 2020 - 09:00   I   Foto: Facebook  I   Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Femke, dochter van overleden Werther Vander Sarren, is helemaal kapot: "Dit is niet echt"

Femke, dochter van overleden Werther Vander Sarren, is helemaal kapot:

Gisteren raakte bekend dat acteur Werther Vander Sarren op 78-jarige leeftijd is overleden. Het tv-gezicht leed aan suikerziekte en de ziekte van Alzheimer. Het verlies komt hard aan bij dochter Femke Vander Sarren (26).

“Het is een hele zware klap”, doet Femke haar verhaal aan Het Laatste Nieuws. “Papa heeft de afgelopen twee weken heel hard gevochten. Je denkt dus dat je wel voorbereid bent op het afscheid, maar toch valt het ons zeer zwaar. Met momenten lijkt het alsof het nog niet is binnengedrongen, alsof het allemaal niet echt is.”

"Door zijn Alzheimer was het al duidelijk merkbaar hoe hij dag na dag verder veranderde", geeft Femke aan. "Hij was niet meer de papa die ik kende van vroeger, het was alsof die ziekte zijn persoonlijkheid had overgenomen.”

Einde

Volgens zijn dochter had Werther zelf door dat het einde naderde. “Ja, ik denk dat hij zelf begreep dat het einde naderde. Zijn laatste woorden tegen ons waren: ‘Ik zie jullie allemaal zo graag.’ Hij had alle moeite nodig om die woorden nog uit te kunnen brengen."

Wat is jouw mening?