Mathieu van der Poel is er allesbehalve gerust in: “Ik hoop echt van niet” Sport
Sport

Mathieu van der Poel is er allesbehalve gerust in: “Ik hoop echt van niet”

Mathieu van der Poel is er allesbehalve gerust in: “Ik hoop echt van niet”

Mathieu van der Poel werd zondag met sprekend gemak voor de zesde opeenvolgende keer Nederlands kampioen. Hij bevestigt zo opnieuw zijn favorietenrol voor het WK.

In een interview met WielerFlits blikt van der Poel terug. “Het was iets te veel draaien en keren vandaag. Maar er stond wel weer heel volk, dus dat maakte het wel aangenaam”, zegt hij. Na een halve ronde was de wedstrijd echter al gereden.“Toen ik meer dan dertig seconden voorsprong had, wist je wel dat er wel iets fout moest gaan mocht de titel nog verliezen."

Als alles volgens plan verloopt, is de kans dat van der Poel de Nederlandse kleuren als regerend wereld- en europees kampioen ook daadwerkelijk gaat dragen, klein. “Hopelijk niet. Het is meestal een goed teken wanneer ik hem niet moet dragen.”Voorts laat MvdP nog weten dat hij nog in Otegem rijdt voordat hij op stage vertrekt. “Wannneer ik terug ben rijd ik in Zonnebeke en Hoogerheide, voordat het WK komt”, aldus van der poel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws