Wout Van Aert doet wel erg verrassende uitspraak over Mathieu van der Poel: “Daar ben ik zeer blij om” Sport
Sport

Wout Van Aert doet wel erg verrassende uitspraak over Mathieu van der Poel: “Daar ben ik zeer blij om”

Wout Van Aert doet wel erg verrassende uitspraak over Mathieu van der Poel: “Daar ben ik zeer blij om”

Wout Van Aert werd zondag vijfde op het Belgisch kampioenschap veldrijden. Helemaal tevreden was Van Aert daar niet mee.

"Ik had wel gehoopt om wat meer in de koers te zitten", gaf Van Aert achteraf toe bij Sporza. "Ik miste mijn start en heb dan heel de koers moeten knokken om aan te haken. Ik was zoals verwacht niet goed genoeg."

Rijdt Wout het wereldkampioenschap in Dübendorf? "Dat is een goeie vraag. Morgen vertrek ik op stage naar Spanje met de ploeg. Daar zullen we mijn programma richting het voorjaar rustig bekijken. Maar de goesting is groot om naar het WK te gaan."

Heel moeilijk

Tot slot dé vraag over het WK die iedereen bezighoudt: is er iemand in staat om Nederlands kampioen Mathieu van der Poel te kloppen? "We moeten eerlijk zijn, als Mathieu zijn niveau haalt, zal dat heel moeilijk zijn", zegt Van Aert. "Ik ben blij dat het mij al drie keer gelukt is. Ik zie nu niemand die kort bij hem aanleunt, maar een kampioenschap moet altijd gereden worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws