Maandag 13 Januari 2020 - 12:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: Dag Allemaal  I   door Redactie

Deelnemer van ‘Kamp Waes” enorm teleurgesteld: “Jammer dat ze dat niet hebben getoond op tv”

Deelnemer van ‘Kamp Waes” enorm teleurgesteld: “Jammer dat ze dat niet hebben getoond op tv”

In ‘Kamp Waes’ wordt veel belang gehecht aan het teambuildingsaspect. Sommige kandidaten hebben dan ook een goede band opgebouwd met elkaar.

Zo laat deelnemer David zich bijvoorbeeld erg lovend uit over afvaller Ousmane. ‘Ouzy’ moest ‘Kamp Waes’ eerder al verlaten van instructeurs Stijn en Fly. “Ouzy heeft heel mooi gereageerd op zijn verplichte vertrek, maar ook dát hebben ze niet getoond op tv”, zegt David in Dag Allemaal. “Hij zei: ‘Mijn nonchalance heeft me parten gespeeld. Da’s zowat het verhaal van mijn leven.’ Ouzy is een crème van een gast, ijzersterk ook. Maar ja, hij kan al eens een stommiteit begaan."

Zo wierp Ousmane een loodzware jerrycan op Joni’s rug. “Als ík daar had gestaan, was het onmiddellijk game over”, zegt David. “Gelukkig is Joni een sterke beer. Feit is wel dat er etter uit Ouzy’s oog liep, en zijn zicht dus niet optimaal was. We waren ook helemaal op. Jammer dat ze dat niet aan bod hebben laten komen, maar die dag hebben we allemaal hallu- cinaties gehad. Ik zag drie mannnen op een ladder in een boom kruipen. Uitputting doet rare dingen met een mens”, besluit David.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Kamp Waes  I  shownieuws  I  David  I  Stijn  I  Fly