Vercauteren érg geïrriteerd over Club Brugge: "Ze doen maar" Sport
Sport

Vercauteren érg geïrriteerd over Club Brugge: "Ze doen maar"

Vercauteren érg geïrriteerd over Club Brugge: "Ze doen maar"

RSC Anderlecht bereidde zich in het Spaanse Pinatar voor op het tweede deel van het seizoen. In tegenstelling tot bij andere clubs, trainer paars-wit erg vaak achter gesloten deuren. Het zorgde voor irritaties bij de aanwezige fans en pers.

Dat niet iedereen de keuze van Anderlecht begrijpt, zorgt dan weer voor irritatie bij trainer Frank Vercauteren. "Er zijn simpelweg dingen die niet voor iedereen bestemd zijn", aldus Vercauteren in Het Laatste Nieuws.

"Anders kunnen we beter meteen alles zelf filmen en naar Club Brugge sturen. Uiteindelijk doen we dit in het belang van de club. De journalisten en fans moeten dat accepteren. Hier is over nagedacht, hé, we doen dit niet om te irriteren."

"Wij zijn gewoon professioneel"

Club Brugge, dat in Qatar op oefenstage ging, zette wel de deuren open. Maar dat laat Vercauteren koud: "Iedereen mag doen wat hij wil. Wij zijn gewoon professioneel. Bij Real Madrid raak je ook niet binnen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws