N-VA zwaar onder vuur: “Wie denkt dat de N-VA dit zal doen, vergist zich” Politiek
Politiek

N-VA zwaar onder vuur: “Wie denkt dat de N-VA dit zal doen, vergist zich”

N-VA zwaar onder vuur: “Wie denkt dat de N-VA dit zal doen, vergist zich”

Jean-Marc Nollet, co-voorzitter van Ecolo, liet zich tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij niet al te positief uit over N-VA.

"Wie denkt dat de N-VA zichzelf zal uitsluiten, vergist zich”, zegt Nollet. Volgens hem hebben de Vlaams-nationalisten maar één doel, en dat is “de boel te laten verrotten”. “Laten we de tijd niet in het voordeel spelen van zij die het land willen vernietigen”, aldus Nollet.

Er is geen enkele kans dat Ecolo samen met de partij van Bart De Wever in een regering zal stappen, verzekert Nollet. “De richting die wij uit willen met het land is fundamenteel verschillend van die waar N-VA naartoe wil. Zij willen het land splitsen, wij willen het net een toekomst geven."

Verdelen

"Zij zijn klimaatsceptici, wij willen net een grote omslag voor het milieu. En wij willen absoluut een sterke sociale zekerheid.” Hij benadrukte ook dat de Vlaamse groenen er hetzelfde over denken: “Zij die ons kunnen verdelen, zijn nog niet geboren."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws