Maandag 13 Januari 2020 - 16:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: Radio 2  I   door Redactie

Leen Demaré openhartig over de breuk met haar man: “Vooral dát vond ik echt verschrikkelijk”

Leen Demaré openhartig over de breuk met haar man: “Vooral dát vond ik echt verschrikkelijk”

Leen Demaré (57) was afgelopen weekend te gast in het Radio 2-programma ‘De Rotonde’. Daar was de radiopresentatrice heel eerlijk over de tegenslagen die ze tot nog toe heeft gekend.

Vorige zomer vernam Leen Demaré het slechte nieuws dat ze zou worden ontslagen bij radiozender Joe. “Ik heb te horen gekregen dat ik iets wat ik al mijn hele leven doe, niet meer mag doen. Het is ‘traumatisch’ en ik moet een nieuwe job vinden”, zegt ze daarover. “Het overkomt heel veel mensen, heel veel mensen op mijn leeftijd."

“Het klinkt misschien idealistisch, maar ik heb het gevoel dat ik een stem heb en dat ik die moet gebruiken om mijn onvrede te uiten”, vervolgt Leen. Beschaamd over het ontslag is ze echter niet, maar twijfelen deed ze naar eigen zeggen des te meer. “Je gaat aan jezelf twijfelen, je vraagt je af ‘kan ik het niet meer?’. Ik begreep gewoon niet waarom ik ontslagen was."

Verschrikkelijk

Ook het liefdesleven van Leen werd zonder schroom besproken. Ze brak met de vader van haar dochter Kato, en in 2008 trouwde ze op haar 45ste voor de eerste keer, maar ook dat bleef niet duren. “Veel te impulsief”, geeft Leen toe. “Naar die rechtbank gaan en scheiden, dát vond ik echt verschrikkelijk”, klinkt het.

Tot dusver is er nog geen nieuwe liefde in haar leven, laat ze weten. “Maar ik kan heel goed alleen zijn”, verzekert ze. “Meer nog, ik heb dat regelmatig nodig, om alleen te kunnen zijn. Met dat ontslag heb ik het wel gemist: iemand thuis om mee te sparren. Gelukkig heb ik veel goede vrienden en vriendinnen, en mijn dochter Kato, bij wie ik terecht kan voor die goede gesprekken."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Leen Demaré  I  shownieuws