Acteur Peter Bulckaen krijgt heel wat boze reacties over zich heen: “Dit komen kijkers van Familie me zeggen” Buitenland
Buitenland

Acteur Peter Bulckaen krijgt heel wat boze reacties over zich heen: “Dit komen kijkers van Familie me zeggen”

Acteur Peter Bulckaen krijgt heel wat boze reacties over zich heen: “Dit komen kijkers van Familie me zeggen”

Mathias is tegenwoordig de slechterik in ‘Familie’. Een rol die acteur Peter Bulckaen met veel plezier speelt, ook al krijgt hij hier regelmatig negatieve reacties over.

"Ik kom weleens kijkers tegen die het een beetje moeilijk hebben met de ‘nieuwe’ Mathias, ja”, geeft Peter toe in Dag Allemaal. “‘Wat ben je allemaal aan het uitsteken?’ zeggen ze. Of: ‘Verdomme, je moet Nico zijn brouwerij teruggeven!’ Tja, ik kan alleen maar zeggen: als Mathias iets doet, heeft hij daar zijn ­redenen voor."

Tine, Peters vrouw, kan ook wel om met de boze reacties. “Zij verdedigt Mathias wel als er kritiek komt, al vermoed ik dat dat een beetje persoonsgebonden is”, lacht de acteur. “Ik vind trouwens dat ze op een goede manier kijkt. Een deel van de ‘Familie’-kijkers is zeer ongenuanceerd: ofwel ben je goed, ofwel slecht, er is niets tussenin. Mijn vrouw ziet die nuances wél. Ze begrijpt wat Mathias bezielt."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws