Maandag 13 Januari 2020 - 22:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: De Morgen  I   door Redactie

Peter Van de Veire neemt drastisch besluit: “Dit nooit meer”

Peter Van de Veire neemt drastisch besluit: “Dit nooit meer”

Peter Van de Veire is al een aantal jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Ilse. Voor er sprake was van hun relatie, heeft Peter ook weleens te maken gekregen met de marteling die liefdesverdriet is.

"Kijk, ik heb één keer enorm zwaar liefdesverdriet gehad. Ik ben er maandenlang kapot van geweest”, vertelt Peter in een interview met De Morgen. “Toen heb ik gezegd: dit ga ik nooit meer laten gebeuren. Sindsdien zit er een soort pelletje rond mijn hart. Ik denk dat dit een van de beste lessen is die ik ooit heb geleerd. Je moet je ervan bewust zijn dat alles ooit kan stoppen. Niks is voor altijd, dat is nu eenmaal zo."

In zijn jongere jaren was Peter naar eigen zeggen nogal een fuifnummer. "Ik ben vroeger nogal makkelijk van relatie naar relatie gegaan”, laat de radiostem van MNM weten. “Zonder lief werd ik heel snel rusteloos. Ik ben ervan overtuigd dat ik weleens heel destructief zou kunnen worden als ik niet in een relatie zit. Ik zou nog rapper rijden, veel te veel drank gebruiken, de wildste oorden van verderf opzoeken, doodeenvoudig omdat ik geen rust zou vinden”, aldus Peter.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Peter Van de Veire  I  shownieuws