Vanaken schrikt zich rot op transfermarkt: "Echt niemand" Sport
Sport

Vanaken schrikt zich rot op transfermarkt: "Echt niemand"

Vanaken schrikt zich rot op transfermarkt: "Echt niemand"

Hans Vanaken is woensdag topfavoriet om zijn tweede Gouden Schoen te winnen. Gek genoeg speelt hij desondanks nog steeds bij Club Brugge.

"Een tweede Gouden Schoen zal zijn handelswaarde verhogen, dan lonkt misschien een buitenlandse club. Op dit moment zit niemand daar op hem te wachten", is het harde oordeel van Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine. "Vanaken zal best wel eens willen nagaan waar zijn grenzen liggen, hij is slim genoeg om op het juiste moment de juiste stap te zetten. Terwijl hij zich anderzijds heel goed voelt bij Club Brugge."

Ook Peter Vandenbempt begrijpt het niet helemaal. "Ik denk niet dat nóg een Gouden Schoen iets zal veranderen aan zijn transferstatus. Ik vind het verbazingwekkend dat er zo weinig belangstelling uit het buitenland is", zegt de radiocommentator aan Sporza. "Hij zal ongelooflijk vaak gescout zijn, maar blijkbaar zien ze dan toch iets of juist iets niet bij hem. Vanaken is ook al iets ouder, natuurlijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws