Dinsdag 14 Januari 2020 - 13:30   I   Foto: Instagram  I   Bron: NINA  I   door Redactie

Lauren Versnick en Jens Dendoncker kondigen groot nieuws aan: “Al zag Jens dit eerst totaal niet zitten”

Lauren Versnick en Jens Dendoncker kondigen groot nieuws aan: “Al zag Jens dit eerst totaal niet zitten”

Jens Dendoncker en zijn vriendin Lauren Versnick wonen sinds kort samen. Het koppel is dolverliefd en heeft recent zelfs aan gezinsuitbreiding gedaan.

Jens en Lauren hebben namelijk twee katjes geadopteerd. Een idee waar Jens aanvankelijk niet zo dol op was. “Ik had gelezen dat je beter twee katten kan nemen dan één”, zegt Lauren in NINA. “Jens zag dat eerst niet zitten. Maar ik heb mijn wil doorgeduwd."

“We kwamen bij een opvangcentrum voor vondelingetjes terecht, Hoop voor Zwervertjes”, vervolgt ze. “Daar zaten ook onze twee kittens, ze moesten nog aan de papfles. Jens was direct verliefd op hen. Ze zijn zo lief. Ze slapen ook bij ons in bed."

Verslingerd

Het duurde niet lang of ook Jens was helemaal verkocht. “We zijn fanatiek verliefd op Maurice en Toulouse”, zegt hij. “Ik had nooit gedacht dat ik er zo verslingerd aan zou raken. Had je me verteld dat ik die katjes zou missen, als ik zoals nu amper 24 uur van huis ben, ik had je niet geloofd. Maar ik ben oprecht blij dat ik ze vanavond terugzie."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Jens Dendoncker  I  Lauren Versnick  I  shownieuws  I  n365