Dinsdag 14 Januari 2020 - 22:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

'Temptation'-Joshua reageert voor het eerst na zwaar auto-ongeval: “Zo gaat het nu met me”

Het had flink mis kunnen gaan met Joshua Feytons (23). Dat wordt nu wel héél duidelijk nadat hij via zijn Instagram Stories een update geeft.

'Temptation'-Joshua reageert voor het eerst na zwaar auto-ongeval: “Zo gaat het nu met me”

"Ik ben de laatste dagen een beetje afwezig geweest", begint Joshua zijn verhaal. "Ik ben afgelopen woensdag in een auto-ongeluk gekomen, waardoor ik tegen een vangrail gekomen ben." Hij was naar eigen zeggen "buiten bewustzijn" door het incident en heeft behoorlijk wat schade opgelopen.

"Ik heb twee gebroken wervels, zes breuken in mijn arm. Ik heb een gebroken neus. Ik ben blij dat ik nog leef." Joshua deelt ook foto’s van zijn wagen. Hierop is te zien dat het véél erger had kunnen aflopen. "Dus ik ben heel blij dat ik vandaag nog dit bericht kan uitbrengen met lucht in m’n longen en nog een toekomst te leven", aldus de ‘Temptation Island’-deelnemer.

"Bij dezen wil ik iedereen bedanken voor de leuke berichtjes die ik heb gehad de afgelopen dagen. Dat betekent heel veel. Ik ga me nu goed samenstellen, zodat ik goed kan herstellen en de oude Joshua kan worden. Veel liefde."

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Joshua  I  shownieuws  I  Temptation Island