'Club Brugge meldt zich bij Ajax om verrassende toptransfer te regelen' Sport
Sport

'Club Brugge meldt zich bij Ajax om verrassende toptransfer te regelen'

'Club Brugge meldt zich bij Ajax om verrassende toptransfer te regelen'

Club Brugge hoopt tijdens deze mercato nog uit te pakken met een grote transfer. Onlangs meldde Club zich bij Ajax om te onderhandelen over zo'n grote transfer.

Club Brugge probeerde niemand minder dan Razvan Marin weg te halen uit Amsterdam. Die maakte afgelopen zomer de overstap van Standard, maar kon zich bij Ajax niet doorzetten als vervanger van de naar Barcelona vertrokken Frenkie de Jong.

"Marin tekende voor vijf jaar en werd in Nederland aangekondigd als de opvolger van Frenkie de Jong, maar die erfenis woog (te) zwaar. De middenvelder begon het seizoen nog als ­basisspeler, maar werd na een aarzelende start aan de kant geschoven. Bij Club Brugge zijn ze de kwaliteiten van ­Marin echter niet vergeten", schrijft Het Nieuwsblad.

Marin staat niet weigerachtig tegenover transfer

"Vorige week in Qatar, waar Club en Ajax op stage waren en een ­onderling oefenduel ­afwerkten, informeerde het Brugse bestuur naar Marin. Beide clubs onderhouden goede contacten en de speler zelf stond niet weigerachtig tegenover een transfer. De huidige leider in de Jupiler Pro League deed zelfs een bod, maar zag dat afgewezen door Ajax. Trainer Erik ten Hag gelooft namelijk nog altijd in hem. Het is onduidelijk of Club nog een nieuw bod zal doen", voegt de krant er tot slot nog aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws